Mindfulnesstraining

Tijdens de mindfulnesstraining krijg je uitleg over verschillende thema’s. Denk aan de automatische piloot, stress en piekergedachten. Daarnaast oefenen we verschillende meditaties en bespreken we jouw ervaringen. 

8 weken, 8 lessen, thuis oefenen

Een mindfulnesstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltebijeenkomst. Tussen de bijeenkomsten doe je zelf (thuis) oefeningen (meditaties) en opdrachten. De theorie en opdrachten staan in een werkmap. De meditaties zijn beschikbaar als mp3.

Stiltedag

Om je oefenervaring en je mindfulness verder te verdiepen is een stiltedag onderdeel van de training. Op de stiltedag oefenen we langere tijd achter elkaar de verschillende oefeningen uit de mindfulnesstraining. Ervaring leert, dat juist de langer tijd die je in stilte doorbrengt het leerproces verdiept. 

Kosten

De achtweekse mindfulnesstraining kost € 550,-. Hiervoor krijg je 8 bijeenkomsten van 2,5 uur, een stiltedag, de werkmap en de meditaties op mp3. Dit is inclusief btw.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstraining vanuit een aanvullend pakket. Op de website Zorgwijzer kun je kijken of dit voor jouw verzekering ook geldt. Neem contact op met je eigen zorgverzekering voor de details. Ik voldoe als trainer aan de voorwaarde die de meeste zorgverzekeraars stellen aan de mindfulnesstrainer (VMBN-categorie 1 trainer).

natuur met zon