Susan Engelhardt

Mindfulnestrainer

VMBN Categorie 1

06-14394618

Stuur een e-mail

VMBN_logo-categorie1_beeldmerk 2021

Contact

Neem contact met mij op als je vragen hebt of meer wil weten over de mindfulnesstraining of workshop.

Over Susan

Ik werk als senior communicatieadviseur, ben getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen. In 2013 maakte ik kennis met mindfulness via de achtweekse mindfulnesstraining. De training bracht mij meer rust en leerde mij beter loslaten in de drukte van alledag. Daarmee is mijn mindfulnessbeoefening gestart. Hierdoor lukt het me steeds beter om bewust te leven en in de keuzes die ik maak mijn eigen gevoel te volgen.

Trainerschap

Een aantal jaar heb ik bij mijn werkgever verschillende trainingen gegeven over omgaan met piekergedachten en stress.  In 2018 heb ik mijn diploma mindfulnesstrainer aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam behaald. Sindsdien geef ik de achtweekse mindfulnesstraining aan groepen en 1-op-1. Ook geef ik verschillende workshops over mindfulness of gerelateerde onderwerpen in bedrijven. 

345-230 shutterstock_363448178_duo
345-230 Susan

Mindfulness en ik

Wat ik zo waardevol vind aan mindfulness is het leren zijn met wat er is, het loslaten van het streven of strijden. Het creëren van ruimte voor een bewuste keuze en niet langer leven op de automatische piloot. Mindfulness helpt me om elke dag, elk moment weer open in te gaan, zonder oordeel of verwachting. Ik vind het fantastisch om anderen te mogen begeleiden op hun pad naar meer bewustwording en te helpen bij hun mindfulnessbeoefening.

Leefstijl

Mindfulness is voor mij een belangrijk onderdeel in mijn leven. Het helpt me goed voor mijzelf te zorgen en op te merken wat ik nodig heb om lekker in mijn vel te zitten. Daarnaast speelt eten en bewegen een belangrijke rol in mijn welzijn. Om ook anderen te kunnen helpen fit en gezond te zijn, ben ik in 2021 gestart met de post-HBO opleiding tot leefstijlcoach bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG).