Sunshine Mindfulness

Susan Engelhardt

Mindfulnestrainer

06-14394618

info@sunshinemindfulness.nl

345-230 shutterstock_126054704_duo

Contact

Neem contact met mij op als je vragen hebt of meer wil weten over de mindfulnesstraining of workshop. Ik beantwoord graag je vragen.

Over Susan

Ik werk als communicatieadviseur, ben getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen. In 2013 maakte ik kennis met mindfulness via de achtweekse mindfulnesstraining. De training bracht mij meer rust en leerde mij beter loslaten in de drukte van alledag. Daarmee is mijn mindfulnessbeoefening gestart. Hierdoor lukt het me steeds beter om bewust te leven en in de keuzes die ik maak mijn eigen gevoel te volgen.

Trainerschap

Sinds een aantal jaar geef ik vanuit mijn functie als communicatieadviseur diverse workshops. Omdat ik hier enorm veel plezier aan beleef, ik mijzelf als trainer verder ontwikkeld. In het 2017 en 2018 heb ik de basis- en vervolgopleiding tot mindfulnesstrainer aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam afgerond. Nu ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer (categorie 1 trainer). Sindsdien geef ik de achtweekse mindfulnesstraining aan groepen en 1-op-1. Ook geef ik verschillende workshops over mindfulness of gerelateerde onderwerpen in bedrijven. 

Logo_sunshine_mindfulness_roze_liggend
345-230 Susan

Mindfulness en ik

Wat ik zo waardevol vind aan mindfulness is het leren zijn met wat er is, het loslaten van het streven of strijden. Het creëren van ruimte voor een bewuste keuze en niet langer leven op de automatische piloot. Mindfulness helpt me om elke dag, elk moment weer open in te gaan, zonder oordeel of verwachting. Ik vind het fantastisch om anderen te mogen begeleiden op hun pad naar meer bewustwording en te helpen bij hun mindfulnessbeoefening.

Sunshine Mindfulness

Eind 2017 heb ik Sunshine Mindfulness opgericht om mijn mindfulnesstrainingen en -workshops te kunnen geven. De naam Sunshine Mindfulnesss heb ik gekozen, omdat je elke dag, elke zonsopgang, opnieuw kan beginnen. Je kunt elke dag opnieuw starten met mindfulness. De zon staat voor mij ook voor verandering. Elk moment van de dag schijnt de zon anders en daarmee staat de zon voor mij symbool.