Over mij

Ik ben leefstijlcoach en mindfulnesstrainer. Daarnaast werk ik parttime als senior communicatieadviseur bij GGD Amsterdam. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

In 2013 kwam ik in aanraking met mindfulness toen ik zelf de achtweekse mindfulnesstraining heb gevolgd. De training bracht mij meer rust en leerde mij beter loslaten in de drukte van alledag. Daarmee is mijn mindfulness beoefening gestart. En zo ook een bewustwordingsproces om meer mijn hart te volgen.

In de loop van de tijd ben ik steeds meer de dingen die ik leuk en belangrijk vind in de praktijk gaan brengen. In juli 2018 heb ik de Mindfulness trainersopleiding afgerond bij het Centrum voor Mindfulness, Amsterdam. Daarmee ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer (categorie 1 trainer). Sindsdien geef ik meerdere keren per jaar mindfulnesstrainingen aan groepen. Ook geef in individuele mindfulnesstraining en workshops in bedrijven. 

Wat ik zo waardevol vind aan mindfulness is het leren zijn met wat er is, het loslaten van het streven of strijden. Het creëren van ruimte voor een bewuste keuze en niet langer leven op de automatische piloot. Mindfulness helpt me om elke dag, elk moment weer open in te gaan, zonder oordeel of verwachting. Ik vind het fantastisch om anderen te mogen begeleiden op hun pad naar meer bewustwording en te helpen bij hun mindfulnessbeoefening.